DAF beurs

DAF VERZAMELBEURS 20 MAART 2022


Op zondag 20 maart 2022 organiseren wij, in samenwerking met Peter Bouwmans, alweer de 26ste DAF Verzamelbeurs in het Hotel Nobis Asten (Nobisweg 1, 5721 VA Asten). De beurs wordt gehouden van 10.00 tot 16.00 uur en de entree bedraagt € 3,= per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis).


De verzamelbeurs staat weer geheel in het teken van DAF. U kunt er van alles vinden zoals: miniatuurauto's, documentatie, relatiegeschenken etc.

De DAF Oldtimer Truck Club en de DAF Club zullen op deze dag ook vertegenwoordigd zijn.


Jaarlijks trekt deze beurs honderden bezoekers uit het binnen- en buitenland. We verhuren ongeveer 120 tafels verdeeld over 2 zalen en een gang.


U kunt zich weer inschrijven voor de DAF Verzamelbeurs van 2022. Een tafel (80x1.20cm) kosten € 12,50 per tafel.

Via de link in het oranje/gele vak hieronder, komt u in het online inschrijfformulier. Wij verzoeken u dit in te vullen en te verzenden. Let op: dit is nog geen bevestiging van uw tafelhuur. Pas als u van ons een bevestigingsmail heeft ontvangen met o.a. verdere informatie met betrekking tot de dag zelf, is uw tafelhuur akkoord.


De RIVM maatregelen worden in acht genomen!
Dit kan invloed hebben op het aantal tafels wat wij kunnen verhuren/aantal bezoekers wat naar binnen tegelijk naar binnen mag. Aanpassingen in de tafelhuur worden bepaald op basis van de datum van inschrijving (laatste inschrijvingen kunnen als eerste door ons geannuleerd worden).